Pest megyei cégek, vállalkozások > Szolgáltatás > Pest megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pest megyei cégek, vállalkozások > Szolgáltatás > 158 weboldal. Kategória leírása:

pestmegye.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kútásás, tisztítás, mélytés
http://www.tamaskutaso.hu/

Már több mint 1 évtizede foglalkozom kútásással és kútfúrással. Ezen időszak alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, sok nehéz órát kútásással, sok örömteli perceket ügyfeleim elégedett szavaival magamba zárva.

Kútásás, tisztítás, mélytés
Gebe Kft
http://www.gebeviz.hu/

Gebe Kft. -Fűtésszerelés, Gáz- és fűtésszerelés.

Gebe Kft
Pamis Takarító Kft.
http://www.pamis.hu/

A Pamis Takarító Kft. irodák, épületek, társasházak teljeskörű takarításával foglalozik.

Pamis Takarító Kft.
Herczeg-Pilis Kft.
http://www.herczeg-pilis.hu/

Fő tevékenységi körünk hűtő-fűtő klímarendszerek és légtechnikai rendszerek, ipari és kereskedelmi hűtőberendezések tervezése, kivitelezése és karbantartása, ezen kívül: víz-, gáz- és fűtési rendszerek, központi porszívók kiépítése, karbantartása, valamint hőszivattyú, napkollektoros rendszerek.

Herczeg-Pilis Kft.
Rendezvényszervezés, csapatépítő tréning, céges rendezvények
http://www.toprendezveny.hu/szolgaltatas.html

Cégünk fő tevékenysége a magas színvonalú, profi rendezvényszervezés Budapesten és az ország egész területén. Nagyon sok okból szervezhetünk rendezvényeket, kezdve a szakmai tanfolyamokkal, bemutatókkal, a konferenciákon, szimpóziumokon át a partnertalálkozókig, családi napokig, csapatépítő tréningekig. Abban viszont minen rendezvény azonos, hogy igen körültekintő szervezést, nagy odafigyelést és szakmai munkát követelnek.

Rendezvényszervezés, csapatépítő tréning, céges rendezvények
Fair Autókölcsönző - City Rent A Car Kft
http://fairautokolcsonzo.hu/

A bérautók és kiegészítők széles kínálatát találja törökbálinti központi telephelyünkön. Így kis és közép kategóriás személyautók, kilenc fős mikrobuszok, dobozos teherautó és hűtős kis és nagy teherautók között válogathat. Ivecótól a Renaultig több márka, több típusa képezi autóflottánkat. Nézzen szét weboldalunkon, s rendeljen a +36-30-250-9999-es telefonszámon.

Fair Autókölcsönző - City Rent A Car Kft
Burkolás, lakásfelújítás
http://www.burkolo.co.hu

Burkolás, igényes lakásfelújítás. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk. Fürdőszobától - homlokzatig mindenféle burkolás, átalakítás ami egy felújításhoz kell!

Burkolás, lakásfelújítás
Homlokzat tisztítása
http://www.pedanteria.hu/homlokzat_tisztitas.html

Épülettakarítás, gyár- és irodatakarítás, kültéri szennyeződések eltávolítása, homlokzattisztítás

Homlokzat tisztítása
Melior Laser Kft. - lézervágás, lemezmegmunkálás
https://www.meliorlaser.hu/

Cégünk lemezmegmunkálással és lemezalkatrész-gyártással foglalkozik 2003 óta. Mára a Melior Laser Kft. felkészült a síklemez megmunkálástól a lemezalkatrész gyártáson keresztül akár komplex termékek előállítására is. Vállalatunk alkalmazott technológiái a lézeres vágás, CNC élhajlítás, stancolás, fémcsiszolás, hegesztés, forgácsolás, csapsajtolás, kötőelem besajtolás és felületkezelés.

Melior Laser Kft. - lézervágás, lemezmegmunkálás
Székhelyszolgáltatás - Cégjegyző Kft.
http://www.szekhelyszolg.hu

Székhelyszolgáltatás, cégalapítás, cégmódosítás, könyvelés, cég adás-vétel közvetítés, bankszámla ügyintézés, névjegykártya és bélyegző készítés Budapesten és a Pest megyei iparűzési adó megfizetési kötelezettség (IPA) alól mentes településen Pándon. Azon cégek ( Kft. Bt. Zrt. stb.), melyeknek nálunk van a székhelye térítésmentesen igénybe vehetik székhelyszolgáltatásunk keretein belül tárgyalónkat partnereikkel történő üzleti találkozások lebonyolítására, de Kft. taggyűlésére vagy akár egy NAV (Apeh.) ellenőrzés lefolytatására is.

Székhelyszolgáltatás - Cégjegyző Kft.
Abszolút Fordítóiroda Kft. Fordítóiroda Budapesten és Debrecenben.
http://www.abszolutford.hu

Abszolút Fordítóiroda Kft. Budapesten és Debrecen is megtalálható a fordítóirodája. A fordítóiroda szolgálatása: fordítás, szakfordítás, lektorálás, webfordítás és tolmácsolás.

Abszolút Fordítóiroda Kft. Fordítóiroda Budapesten és Debrecenben.
Budapest Költöztetés csapata
http://www.budapest-koltoztetes.hu

Költöztetés, bútorszállítás és egyéb speciális áruk szállítása Budapesten és környékén – gyorsan, megbízhatóan, korrekt áron. Fuvarozás, rakodás, lomtalanítás teljes diszkrécióval!

Budapest Költöztetés csapata
PalkovitsKert - Kerttervezés, kertépítés, öntözés
http://www.palkovitskert.hu

Kertépítés a kerttervezéstől a növények kiválasztásán át a gyepszőnyeg és a kert öntözéséig. Díjmentes helyszíni szemle, árajánlat és kapcsolódó tanácsadás.

PalkovitsKert - Kerttervezés, kertépítés, öntözés
Proviti Biztosítási Szolgáltató Alkusz Kft.
http://www.proviti.hu/

Alkusz-i tevékenység ismertetése: A biztosítás-i alkusz minden esetben az Ügyfél érdekeit képviseli. Az alkusz az összes fellelhető biztosítás közül kiválasztja a legmegfelelőbbet, de igény szerint egyedi konstrukció kidolgozására is vállalkozik. Megköti a biztosítás-t, és annak fennállása alatt az ügyfél rendelkezésére áll. Az alkusz alkalmazása csökkenti a költségeket, hiszen a legkedvezőbb megoldás megtalálásában segít, de díját nem az ügyfél, hanem a szakértelmét elismerő biztosító társaságok fizetik.

Proviti Biztosítási Szolgáltató Alkusz Kft.
EFO Nyomda Százhalombatta
http://www.efonyomda.hu

A digitális és az ofszet nyomás megfelelő alkalmazásával mindig a legkedvezőbb árat tudjuk adni szórólapok, plakátok, prospektusok nyomására. Kisebb munkákat, mint névjegy, meghívó, egyedi termékcímke, borcímke, öntapadó matrica, dosszié, CD/DVD borító a tervezéstől a végtermékig igen gyors átfutási idővel tudja az EFO nyomda teljesíteni.

EFO Nyomda Százhalombatta
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő lap
Oldal leírása
pestmegye.wyw.hu: Pest megye linkek. Pest megye, kategorizált linkgyűjtemény.
Gyűjteményünkben 1218 válogatott Pest megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1218 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 14 | Linkre kattintás összesen: 29540