Pest megyei cégek, vállalkozások > Építőipar > 2. oldal > Pest megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pest megyei cégek, vállalkozások > Építőipar > 2. oldal > 93 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Víz-, gáz- és fűtésszerelés - Budapesten és környékén
http://viz-gaz-futesszereles.hu/

3 fős szerelő csapatom szerszámokkal, gépkocsival felszerelve áll Budapest és Pest Megye lakóinak rendelkezésére. Alvállalkozóként és fõvállalkozóként egyaránt vállaljuk épületgépészeti munkák elvégzését. Miklós Gábornak hívnak.Vízszerelés, gázszerelés 1991 óta tevékenykedem a szakmában. Technikusi képesítésemet 1995-ben szereztem, azóta vállalkozóként foglalkozom víz-, gáz és fűtésszereléssel, kivitelezéssel, melyhez a gázszolgáltatónál regisztrált gázszerelői igazolvánnyal is rendelkezem.

Víz-, gáz- és fűtésszerelés - Budapesten és környékén
Szalagfüggöny, napellenző, reluxa
http://www.arnyekolastechnika.info/Szalagfuggony/

Jelenleg újdonság a 25 cm-es szalagfüggöny lamella, melynél ahhoz, hogy a szalagfüggöny lapok elfordíthatóak legyenek, közel 20 cm-t el kell állnia az oldalfaltól. Szintén újdonságnak számít a spagetti szalagfüggöny, mely 89 mm-es vastagságú, lamelláknak megfelelő szálakból áll.

Szalagfüggöny, napellenző, reluxa
Ablakszigetelés.
http://www.ablakszigetelo.hu/

Utólagos ablakszigetelés, svéd nútmarásos technológiával, szilikon alapanyagú tömítőanyag felhasználásával. Ajtóit-ablakait javítjuk, beálljuk, passzítjuk a zárszerkezeteit cseréljük, hiányzó elemeket pótoljuk. Üvegszerkezeteit hőszigetelt üvegekre cseréljük.

Ablakszigetelés.
Műanyag ablak
http://www.windok.hu

Műanyag bejárati, beltéri ajtók és ablakok forgalmazása, beépítése kedvező áron!

Műanyag ablak
Télikert
http://www.telikert.info/

A Télikert Varázs tervező - és kivitelező vállalkozás többféle szerkezeti anyagból kínálja télikertjeit. A célnak legmegfelelőbb alumínium szerkezettől, a költségtakarékosabb műanyag rendszereken és a naturális fa konstrukción keresztül a hagyományos acél veranda beépítésig.

Télikert
Ajtó, ablak kereskedés, beépítés
http://www.ablak-tanacsado.com/

Széles műanyag nyílászáró választékkal várjuk a kedves felújítókat, építkezőket. Ablak tanácsadás bemutatótermünkben.

Ajtó, ablak kereskedés, beépítés
Gyorsházak Plussz Kft. - Készházak kivitelezése
http://www.keszhazvilag.eu

Cégünk vállalja készházak, gyorsházak kivitelezését a megrendelők egyedi igényei alapján. A készház elemeit telephelyünkön előre legyártjuk, majd a helyszínre szállítást követően összeállítjuk. Az általunk készített látványtervek alapján az ügyfél már a tervezés fázisában meghatározhatja leendő otthona arculatát. Weboldalunkon számos mintaházat is megtekinthet.

Gyorsházak Plussz Kft. - Készházak kivitelezése
Burkolás,csempézés Pest-megye
http://www.hungary-bau.hu

Burkolás,burkoló munkák,egyedi fürdőszobák,nappalik,teraszok burkolása minőségi kivitelezéssel.kerítések,homlokzatok,lábazatok díszburkolása családi-iker-sor-társas házak burkolása .vállalunk minden nemü hidegburkolást kül és beltérben egyaránt 100%garanciával Budapest és környékén

Burkolás,csempézés Pest-megye
Napenergiás vízmelegítő napkollektor
http://www.tokyosolar.hu

Ne fizessen többet a meleg vízért! Használjon napenergiás vízmelegítőt, azaz napkollektort és csökkentse a havi kiadásait. A napkollektor nem használ energiát. Se áramot, se gázt, se mást. Ingyen melegít Önnek meleg vizet! A napkollektor ára gyorsan megtérül. Egyszerű, megbízható szerkezet, könnyű, gyors szerelés. Vákuumcsöves napkollektor a jó választás. A napenergiás vízmelegítő segítségével előállított meleg víz alkalmas fürdésre, medencefűtésre, mosogatásra, mosásra, mosogatógépbe.

Napenergiás vízmelegítő napkollektor
Wagner Solar - napelem, napkollektor, hőszivattyú
http://www.wagnersolar.hu

Cégünk a megújuló energiaforrások hasznosításának évtizedes tapasztalatát kínálja Magyarországon. Földből, vízből, levegőből, napból és ezek kombinációjából egyaránt értékes energiát kínálunk, legyen szó használati meleg víz előállításról, fűtésről, medencefűtésről vagy akár hűtésről. Több száz családi házban, szállodákban, iskolákban, egészségügyi intézményekben, társasházakban, ipari létesítményekben telepítettük napkollektoros, napelemes, hőszivattyús, pellet fűtési rendszereinket országszerte - és a határokon túl. A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a beüzemelésig mindent elvégzünk Önnek.

Wagner Solar - napelem, napkollektor, hőszivattyú
Újrahasznosítás, bontás
http://www.metalex2001.hu/

Építőipari és egyéb fémhulladék, színesfém, kábelek felvásárlása és újrahasznosítása, környezetbarát megoldások

Újrahasznosítás, bontás
Ereszcsatorna, svédacél csatorna
http://www.baunettrade.hu/?page_id=82

Lindab svédacél ereszcsatorna rendszerek forgalmazása és kiépítése, egyéb építési termékek

Ereszcsatorna, svédacél csatorna
Burkoló munkák, burkolás, fürdőszoba csempézés
http://www.hideg-burkolo-boy.hu

Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hidegburkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás, épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-terasz burkolás klinker, kő, kőutánzat, kerámia, gránit, márvány, traventin burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Laminált parketta és szegély rakása.

Burkoló munkák, burkolás, fürdőszoba csempézés
Fémdekor Kft. - rozsdamentes korlát készítés
http://www.rozsdamentes-korlat.hu

Cégünk vállalja rozsdamentes korlátok tervezését, készítését és felszerelését ingyenes helyszíni felméréssel és rövid határidővel. Rozsdamentes korlátrendszereinkre 30 év garanciát vállalunk! Rozsdamentes korlátelemeinket főként Németországból és Olaszországból származnak és minőségük kiváló, ezért is tudjuk tartani a 30 éves garanciaidőt. A rozsdamenetes acél korlát anyagában rozsdamentes, tehát valóban ellenáll a nedvességnek és nem rozsdásodik, ezért semmilyen felületkezelést nem igényel.

Fémdekor Kft. - rozsdamentes korlát készítés
Konténer
http://www.kontenerbudapest.hu/

www.kontenerbudapest.hu - Konténer szállítás és kapcsolódó szolgáltatások Budapesten és környékén.

Konténer
Hirdetések
Oldal leírása
pestmegye.wyw.hu: Pest megye linkek. Pest megye, kategorizált linkgyűjtemény.
Gyűjteményünkben 1218 válogatott Pest megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1218 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 14 | Linkre kattintás összesen: 29065